pondělí 22. října 2007

Pracovní deník - den první

Všichni dorazili na čas. Vlastně skoro ve stejnou chvíli, takže jsme si nazačátku tak trochu skákali do řeči, abychom co nejrychleji uložili práci svým ovečkám. Ian na rychlo před odjezdem do práce odsouhlasil barvu "marbelite" v bazénu a narychlo si ještě vymyslel nějake trapně drahé "disco" světlo do bazénu na dálkové ovládání ??!!! Někdo by měl zvážit nakolik je zdravé takové hovadiny inzerovat ! No nic budeme mít světlo co bliká, když zmáčkneš čudlík. Co ale máme už teď je rozřezaná terasa s téměř rozebranou její pravou půlku. Taky nám přibyla díra ve zdi, provizorní dveře a spousta odsekaných kachliček. Co nám ubylo? Několik bananovníků, pár neidentifikovatelných keříků a tráva, co přežila i přes naše pravidelné nezalívání!
Taky bazén teď vypadá nelákavě. Voda je pryč, kachličky jsou pryč, starý marbelite je pryč... zbyla jen díra v zemi.
Na první den to není špatný výsledek?

Koťata vypadají, že jim ten ruch vůbec nevadí. Baví se pozorováním dělníku a když je to začne nudit, tak si lážo-plážo schrupnou.
Dneska jsem konečně potkala někoho, kdo by byl schopen nám předělat dvěře na verandu. Zatím nevím kolik taková sranda bude stát, ale jejich rěšení bude docela dost možná to jediné schůdné. Ten kdo se kdysi rozhodl obezdít, co dříve byla jen zastřešená terasa, se nenamáhal s vyrovnáním podlahy a vesele to vykachličkoval. Půlka obýváku je od druhé o 7cm níže! Zkuste si pak do něčeho takového vsadit posuvné dvěre! Jedno možné řešení je vymlátit kachle v celém domě, vyrovnat to a znovu položit podlahy. Do toho se nám ale vůbec nechce. Takže teď hledáme alternativu. Držte nám pěsti.
http://www.sunflexsa.co.za

Žádné komentáře: