čtvrtek 13. května 2010

Waterfront a pláž

Krásné slunné ráno a my jsme vyrazili na nejznámější místo s celého Kapského města – Waterfront.

Prohlídli jsme si místní lodičky a zapikali jsme se na projížďku pirátskou lodí, což se později ukázalo být velikánská chyba.

Před vyplutím jsme se vydala koupit Fífovi housku a mamce kafe. Mezi tím se prý Fífa zabral do hry na bubínky a nechtěl se od tama hnout.

Ja jsem na konec doběhla s jazykem na vestě na loď se 4 sendvičemi od Subway, ale zapomněla jsem na houstičku pro Fífu a kafe pro mamku mi ta pomalá kráva u pultu taky nestihla uvařit.

S pirátů se vyklubala celkem hlučná sebranka a Fífa to docela špatně nesl. Museli jsme ho odnést do podpalubí, kde nakonec usnul Soňce v náručí. Mamka zatím s Míšou na zádi sledovali delfíny a velryby.

Bylo už skoro poledne a sluníčlo pálilo jako o závod. Tak jsme zajeli na pláž, kde si Fífa hned našel kamarádku černošku a spolu objevovali taje písečné pláže.

Míša si „zaplaval“ v moři a protože se blížil západ slunce, osprchovali jsme se a zajeli jsme do místního aquacentra. Všichni jsme se tam naladili na modro a patřičně hladoví jsme šli spořádat jakési mořské mrňky do Ocean basket.

Že to bude výhra jsme věděli hned jak jsme si sedli. Mamku totiž téměř okamžitě pokadil racek. Pan číšník se usmál a řekl nám akorát, že to přináší štěstí. Na to zmizel a jak se zdálo celý zbytek večera se po něm zem slehla. Několikrát jsme se pokoušeli ho najít ale nakonec jsme naše jídlo vydolovali z ostatních číšníků. I Fífa dostal své mlíčko, poněvač nám někdo koho jsme viděli poprvé donesl Fífovu lahvičku zázračně naplněnou vařící vodou.

I mamka se nám na čas ztratila. To když se vydala hledat záchod a obešla celé pobřeží než ho našla J


Žádné komentáře: