čtvrtek 13. května 2010

Poslední den v Kapském městě

Poslední den a my se máme vydat na projížďku autobusem po městě. Všichni jsou ale zničení a venku fučí jako na letišti. Stromy se ohýbají vejpůl a člověk neslyší ani vlastní myšlekny. Tak jsme se raději sbalili a vyrazili opět na Waterfront. Ten je chráněný Stolovou horou a užíval si krásného slunného bezvětří. Courali jsme se po molu a užívali sluníčka, které nikde jinde nebylo. V JNB kam jsme se odpoledne chystali chcalo a bylo tam okolo 15C. Ian nám hlásil, že doma zatopil v krbu a zapnul všechna podlahové topení.

Míša nám statečně trpěl zánětem sedacího svalu. Všem nám ho bylo líto, ale v tu dobu jsme mu neuměli pomoct.

Na letiště jsme dorazili brzy a tak jsme se rozhodli si dát obídek u Mug & Bean. Bohužel to kuchaři opět posrali a donesli nám jídlo až když bylo třeba abychom se odebrali k bráně. Tak jsme to všechno shrábli do polystyrénových krabic a šup s tím do letadla.

Tam jsme jako největší frajeři jedli svoje kuřátka a salátečky a palačinky, když ostatní se cpali papundeklově vypadajícími sendviči.

Přiznám se, že jsem nic podobného ještě nezažila. Čekala bych, že nám letušáci naši žřanici zatrhnou, ale oni se tvářili jako by jim to bylo úplně jedno. Asi i bylo.

Ian nás vyzvedl a odvezl si nás domů. Plní zážitků a jídla od Mug & Bean jsme se o něco později odkutáleli do postele.

Žádné komentáře: