čtvrtek 21. dubna 2011

ZOO

Streda byla fakt uzasna.

Zaclo to tim, ze nam dosla tepla voda. Chudak Sonka, ve vzacne volne chvilce, kdy vsechny deti spaly, se rozhodla jit se osprchovat. Urcite se tesila, ze si konecne smyje kousave odstrisky vlasu, ktere musela snaset od predchoziho dne.

Trpelive zapla vodu a cekala az nam potece tepla. To je u nas normalni. Mame totiz uplne nesmyslene udelane trubky, co vedou od boileru snad az k sousedum a zase zpatky. Studena voda se v nich nasbira a ne a ne odtect.

Cekala a cekala a furt tekla ledova, tak jsem to sla skontrolovat, ale verdikt nebyl dobry - v boileru zadna tepla proste nebyla.

Chudera Sonka i Ian se sli osprsit do bydliku pro sluzky. Misa a ja jsme se spokojili s vlaznou vodou a Fifa mel radost, ze ho do sprchy ten den nikdo nehonil.

Samozrejme jsem volala hned v 8 aby nam to prisli opravit a prestoze me ujistli, ze prijedou jeste ten den rano, po dalsich 5 telefovantech a 7 hodinach pozdeji, jsem zjistila, ze nejaky kreten zapomel zapikat nas pozadavek a tim padem nikdo neprisel??? Huh???

Ten den to nebyla posledni jobovka. Rano jsem totiz mela rec s nasi novou pani na uklizeni. pokousela jsem se zjistit jestli je jen pomala nebo jestli je i lina. Zanechala jsem ji ten den s tim, ze ma pouzit vlastni iniciativu a pokud uvidi praci, tak jima udelat. Mela jsem na mysli veci jako treba vynest kos, uklidit do skrine obleceni apod. Netusila jsem, ze se pusti do prani pradla.

Tak za prve ji nenapadlo napred posbirat pradlo z kosu z koupelen a jeste, ze tak, protoze prala Soncin bily svetr s ruzovym a zlutym pradlem. Ianovy bile kosile do prace s cervenym ubrusem a cernym pradlem a pozor bombonek - s hadrama se kteryma vytrela podlahu!

Cert vi na jakou teplotu a na kolik otacek?? Cuceli jsme na to se Sonkou s otevrenou pusou a chybely nam slova. Ja jsem si zanadavala, ale uz neslo nic delat.

mela jsem si dat rano pozor na pusu a byt vice konkretni.

Nastesti ten den nebyl jen o tom. Podaril se nam vyborny start a v 10:00 uz jsme si to ficeli do Zoo. Sem tam na nas spadla kapka, ale to nas neodradilo. Cekali jsme hezke pocasi, ktere nam Ian rano naordinoval. To samozrejme prislo, i kdyz Ianova predpoved pocasi byla jak se ukazalo z 5 unora J

Fifa se tolik tesil, ze ani nestacil dobehnout k pokladne. Rozplacl se napul cesty a oplakal to. Pak uz to slo raz na raz. Prochazka – odpocivadlo – zachod – prochazka – zachod – odpocivadlo.....

Nozicky sice nespokojene natikaly a natikaly, ale nebolely takze jsem si nedelala hlavu.

Park vypadal dost neutesene a zaostale. Na druhou stranu to je jedno z mala mist kde se jde svobodne s detma probehnout a nebat se, ze vam je nekdo prejede. Fifa se vybehal a Kamilka spokojene spinkala.

Ponevac patek a pondeli jsou statni svatky, operativne jsme se rozhodli navstivit doktora a nechat si skontrolovat miminko. Prece jen preeclampsia je mrcha a dokonce pry 3 z 8 tehotenstvi diky ni skonci spatne.

Filipek s Misou meli sanci skontrolovat detske hriste ve Spuru, ale pry stalo za prd. Zejmena ten fakt, ze tam bylo mokro a Fifa si totalne promocil ponozky.

Doma jsme pak koukali na krtecka a musim rict, ze me ty dily, co jsme videli (krtecek a mesto a pozdeji krtecek a hodiny) naprosto deprimovali.

Presto vsechno si myslim, ze to byl uspesny den.

Navecereli jsme se vyborne, zvlast diky tomu, ze nam Fifa prozradil jestli mame nebo nemame hlad. Napriklad podle Fify tatinek vubec nemel hlad a maminecka si pry mela nalozit jen malinko, protoze mela jen malinky hlad : ) : )

Taky nam prozradil, ze by strasne rad dostal na prdel a bylo... Fifa je proste zlaticko. Doufam, ze ta nase zabka bud etaky takove kvitko.

Žádné komentáře: