úterý 19. dubna 2011

Ptacci a vlacky

Dneska se nam udelalo krasne. Misa to predpovedel. Rikal, ze bude polojasno a bylo.

Fifa nam rano uklidil v bazenu a pak si dal s tatkou sprchu venku pod sirakem. Podle me ten nejlepsi start dne.

Poskladali jsme se pak do auta a vyrazili jsme smerem hrackarstvi, koupit motorku. K velikanske radosti vsech tam meli model lokomotivy Tomase "v zivotni velikosti". Dokonce pry k prodeji za mrzskych 18.000 Randu :)

Filipek nam vesele maval z okynka strojvedoudce a my premysleli ktere vozitko mu koupit.

Aidu jsme nechali dneska doma poprve samotnou, coz se pozdeji ukazalo jako docela naivni, ale kazde zacatky maji sve problemy. Inu kdyz nekdo nechce uvazovat, tak ja si muzu plice vymluvit a k nicemu to nepovede. Po navratu jsme totiz nasli barak bez elektriky (rozumej vyletely pojistky), dvere dokoran, nezamkle mrize na dverich a praci nedokoncenou.

Nic mene my, jsme nic netusic stihli navstivit doktora a overit si, ze miminko se ma porad dobre a pak uz hura za ptacky do Montecasina. Fifa se na to v aute posilnil houskou a branou do parku pak proletel jako vitr. Zastavil se az u plamenaku, kde jsme mu z oci vycetli, ze by se hrozne rad po hlave vrhl do toho spinaveho rybnicku, jen aby jim byl bliz.

Kamilku ptacci nijak nevzrusovali a tak nejak se nechala vozit, kam zrovna Fifa i my ostatni mirili. Pozdeji se ukazalo, ze krik papousku se ji zrejme moc nelibil a celou tu hodinku a pul co jsme tam byli, i kdyz klidna v kocarkku, presto poradne nezabrala. Az kdyz jsme se presunuli na namesti s pravym venkovnim vodotryskem, usnula jako spalek. Holt miminka neosidis.

Zbytek rodiny se zatim hladove vrhl na smazene zampiony a zapecenou housku s cesnekem a syrem. Sama zdrava strava. Trosku jsme to vylepsili salatem, ale co vam mam rikat, po obede jsme si dali z trouby cerstve vytazenou, horkou, cokoladovou dortu se slehackou. Hmmmm.

Fifa nam vymaloval obrazek rybicky a pak se rozebehl jezdil Bleskem McQuinem po ochozu.

Pozdeji jsme nakrmili Kamilku a vyrazili jsme smerem do Fourways na dalsi nakupy. Ja jsem doplnila zasoby jidla a Misa s Fifou nasli hrackarstvi, kde meli peknou vlakovou drahu. Myslim, ze prodavacky v tom hrackarstvi dosud nezazili tak ucinnou reklamu, jakou je brebentici Fifa, stastne zabrany do hry s vlacky. Meli jsme pri odchodu pozadat o honororar. Sonicka s Kamilkou nakoupili v Earth Child nejakych par oblecku a hura smerem domu.

Polivcicka a lokomotiva Tomas zachranili Fifu od mrzutosti a Kamilku rychla pulhodinka v postylce. Trosku ji bolelo brisko. Ja jsem zatim upekla francouske bramburky a den byl pryc.

Nezda se to, a souhlasim, ze popis dne je spis cely jen o jidle a nakupech, ale ja osobne jsem plna zazitku J Nemenila bych.

Žádné komentáře: