neděle 24. dubna 2011

Kinecko

Hmm, tak zas to rano vypadalo, ze bude hnusne cely bozi den.

Proto jsme zvolili rozumny program. Melo se jit do Fourways, kde Misa s Fifou vyzkouseli prvni Fifovo kinecko - Rio. Devcata meli jit do Babycity a nakoupit, co nam jeste chybelo do kabely do nemocnice.

Prijeli jsme vcas, cirka 50 min pred zacatkem filmu, proto jsme zasli vedle do obchodu s legem, kde si hralo uz nekolik prdolu. Pozdeji se ukazalo, ze dostat Fifu z legolandu do kina, nebo kamkoliv jinam, byl trosku problem.

Kazdopadne musim Fifu pochvalit. Na prvni navstevu tam vydrzel celkem dlouho. Pry skoro pulku filmu. Trosku jsme mu to zkomplikovali, ponevac to byl 3D film a pry mit na nose 90min bryle bylo pro nej narocne.

My devcata jsme stihly slozity nakup v Babycity. Jen Kamilka ne a ne usnout.

Sesli jsme se s klukama v Ocean basket na rychly obidek. Fifa se ale nudil a touzil se vratit do Lego landu. Sel tam s nim Misa, ktery uz toho mel urcite plne zuby, takze se za chvili vratili. Fifa si trosicku breknul, ale spis proto, ze uz toho mel bobis dost. Kdyz si ho vzala Sonka vzala na ruky, okamzite usnul.

V Quicksilveru jsem si nasla mistecko na sezeni a Filipek se ke mne pridal. Sonka s Misou meli konecne cas na nejake nakupy. Bohuzel Kamilka se brzy probrala a potrebovala maminku.

Cestou domu jsme nakoupili nejake ty ingredience na polivku pro Fifu a hura domu.

Doma uz Ian varil mnamkovni testoviny a cekal na nas. Fifa si jeste venku, for good measures, probehl zavlazovanim a pak se vydal s Misou do vyrivky.

Kamilka cely den ne a ne poradne zabrat, takze nakonec musel Misa vecer statecne pul hodiny houpat, nez Kamilku presvedcil. Ja jsem nic podobneho nepotrebovala a odporoucela jsem se na kute jeste pred devatou.

Žádné komentáře: