sobota 19. února 2011

Mirihi

Tak jsme vcerejsek krasne ukoncili nocnim krmenim ryb, kde jsem konecne oba videl zraloky, kteri si prisli pro nejakou tu jednohubku. Kazdy den v 21:00 jim totiz kuchari jezdili hazet zbytky ryb. Myslim tim syrove kostricky s ocasni ploutvi a hlavou.

Dokonce tam byli dva rejnoci, co se pred nama porvali. Byla to fakt nevidana podivana.

Prikladam jeste video z Lily beach baru.


Rano jsme zbalili svych par svestek, asi jsme jich meli hodne bo to vydalo na tri kufry a vyrazili na dalsi ostrov. Prijela si pro nas motorova lod a my dva, jedini to pasazeri, jsme nastoupili a zamavali na rozloucenou Lily beach a jejim zamestnancum.
Asi po pul hodce jsme se vylodili na mnohem mensim ostruvku jmenem Mirihi a pretocili si hodinky o dalsi hodinu dopredu. Tak tak - 30min lodkou a jsme v jinem casovem pasmu : )

Rikam mensim ostruvku. Pro upresneni ten byvaly ostrov bychom obesli asi za 50min, tenhle za slabsi pulhodinku a s castyma zastavkama na hledani muslicek.

Dali nam vilku na sloupech s vyhledem na more. Nejsem si jista jestli je to pro me to prave orechove, bo mi ten hluk vln uz trosku leze na nervy, ale Ian je v sedmem nebi. Rozevrel nase skladaci okna dokoran a je presvedcen, ze budem spat pod hvezdami na balkone : ) Muj manzel je holt nenapravitelny romantik.

Zjitili jsme pri nasem zatim kratkem pobytu tady, ze za prve tu rybky hrozne rady skacou samy od sebe z vody. Nekdy solo a jindy v houfech.

Clovek sedi na balkonku a cuci na horizont, kdyz tu se mu pred nosem vrti nejaka stribrna mrska. Vrti se a trpyti na slunicku a ve vterine je zase s velkym splouchnutim pod vodou. Tky tu jsou hejna malych stribrnych zouzveli, ktere se presunuji jako zavodni kone velikanskymi skoky po vode. hm, hm ??

Za druhe jsme zjistili, ze i za blbou vodu k obedu si tu uctujou 5 dolaru. Kreteni. Prijde mi to na ostrove, kde skutecne nemam jinou snaci nez si ji koupit, trapne. Koneckoncu tu jeden prijel na dovcu a zplatil si all inclusive, tak proc takove hry ??

Proto jsme ale jeli i na jiny ostrov, abych okusili i jiny druh Malych divu. Tenhle je holt vice Robinson Crusoe : )

Ian je ale spokojen. Rika, ze si naramne ochvaluje jake delam pokroky. Prikladne ze chodim bez bot. Vsude jsou tu podlahy vysipane piskem, takze v botech je to vetsi drina nez bez nich. Taky se mu libi, ze jsem se odhodlala snorchlovt ve vetsi hloubce. Rikal, ze jeho cilem je me ukazat nejakemu zraloku a tim, ze zavrsi svuj dovolenkovy plan : )

Fotky pripojim pozdeji.
Tak tady jsou.

Žádné komentáře: