čtvrtek 22. dubna 2010

Ptáčci po druhé

Poučení s předchozích omylů, jsme ráno vystartovali bryskně a v 9:00 jsme byli opět u plameňáků.

Nevím jestli to byl Filípek nebo mamka kdo měl z toho dne větší zážitky. Jak se ukázalo mamka znala skoro každého opeřence jménem. Prý za to může rozsáhlé sledování National Geographic. Já si spíš myslím, že mamča doma pilně studovala, aby na nás teď mohla dělat ramena :)

Sluníčko vytáhlo esa z rukávu a pálilo o 106. Večer jsme zjístili, že se nám Fífa trošičku připekl.

Když už jsme se chystali směrem k amfiteátru na ptačí šou, přikradla se k nám jedna zákeřná husa a štípla nám Fífu do zad. Ten se rozplakal a chvilku to vypadalo, že s ptáky nebudou kamarádi.

V amfiteátru to ale rozchodil, a i když se tvářil, že si jezdí autičkem po lavičce, očkem sledoval jak se nám nad hlavami prohání jestřábi a tukani.

Po poledním spaní jsme vyrazili do Woolworth, kde jsem konečně tak trochu zanakupovali. Fífa si odnesl pár fešáckých dupaček a my ostatní jsme se vybavili zimníma tričkama. Jediný kdo si nic nekoupil byl Míša. Tento trend se s ním jak se zdá táhne – musíme s tím něco udělat.

Aby jsme se neopakovali dali jsme si ještě jednou mňamky z Ocean Basket, kde Fífa objevil na zdi namalované rybky, na kterých mohl oči nechat. Jediné co mohlo překonat zážitek s rybkami byly čáry na zemi, které tam nechali hodní dělníci, kteří opravovali podlahy.

Žádné komentáře: