čtvrtek 22. dubna 2010

Nakupování....

Inu den byl krásný a tak jsme si opět užívali sluníčka. Míša už trpěl díky našim mickám ucpaným nosem a Filípek si zdá se přivykl na nový bydlík.

Abychom se nenudili rozhodli jsme se jít zkontrolovat Obaibi v Hyde Parku. Toto místo bylo vybráno strategicky, poněvač jsem tam potřebovala vrátit CD do půjčovny a taky jsem chtěla vrátit nakoupené návleky na peřiny do Woolworth. Aby bylo jasno, tak se nic z toho nepovedlo. Obal od CD jsem si sice vezla v kabelce, ale cédečka byla v bezpečí doma v hi-fi věži. No a Woolworth se rozhodl, že budou opravovat a tak bylo zavřeno. Peklo.

Stihli jsme tedy jen nakoupit v Obaibi a pojezdit si s Filípkem na eskalátorech. Pak jsme si dali lehký obídek a hurá domu na polední spaní.

Po obědě jsme se slůnili na zahradě a Sonička s Míšou dodělávali analýzy.

Později odpoledne jsme se rozhodli jet podívat „na ptáčky“ do Monte Casina. Bohužel nám ale trvalo hrozně dlouho než jsme se vykoprdili z domu a dojeli jsme tam až když zavírali brány.

Chvíli to vypadalo, že budem muset domu, ale Filípek na ně udělal smutný kukuč a hodná paní černoška povolila a nakonec nás vpustila do jedné z klecí.

Filípek nevěřil vlastním očím. Ať šlo o papoušeky, plameňáky nebo husy potřeboval mu věnovat maximální pozornost. Nakonec to vyhráli husy, které bylo možno pronásledovat a tak za nima běhal dokud nás od tama nevyhnali.

Rozhodli jsme se jít mamce ukázat Monte Casino zevnitř a tam se Filípek teprve rozjel. Nejprve se rozdováděl s taťkou venku u fontánky, zatím co my ostatní jsme pojídali zmrzlinu a koukali jsme se na pomalu vycházející hvězdičky.

Na večeři jsme si šli objednat mořské mňamky z Ocean Basket. Jak jsme tam na ně čekali, bavil Filípek s přehledem celý stůl černošek. Když jsme odjížděly nebylo u nich jedno oko suché. Tolik jim bylo líto, že se s nima Filípek loučí.

Po večeři jsme mamka a já sledovali film s Belmondem a popíjeli vínko. Sonička s Míšou opět dělali na analýzách.

Žádné komentáře: