pátek 4. ledna 2008

Novy rok 2008

Na novorocni veceri se chystal braii ve snehu. Pro nasince, braii je africky, nebo spise bursky, vyraz pro rozneni. Venku pred chatkou byly rozdelane velke ohne a na nich se opikaly ruzne flakoty masa. Vsechno to krasne vonelo, vsude se pilo o zivot a kdo mohl tak odstreloval petardy.
Okolo 10hodiny me Ian odlakal dal od oslavujiciho davu a svete div se pozadal me o ruku!!!!!!! Ne jen ze me neuveritelne prekvapil, ale hlavne me se sebralo jak to mel vsechno pripravene predem. Snih, oslavy, prstynek a krome Olive i celou rodinu sezval. Prirozene krome me vsichni vedeli co se chysta a kdyz jsme se vratili zacli nam vsichni gratulovat a zaclo se pit, zpivat a vubec... Britt a Corrine si se mnou poplakaly a ja jsem pak sla volat tu novinu domu. Prvni jsme se dovolala babicce. Chuderka ani nevedela co rict, ale byly jsme na tom uplne stejne protoze ja jsem to taky nemela jste uplne srovnane v hlave. Mamka velmi prakticky spraskla ruce a rekla; “sakrys, to abysme prodali auto”. Mami neboj a nic neprodavej. : ) Sonka mi poblahoprala, ne jen ke svatbe, ale i do noveho roku. Zaroven prinutila celou hromadu lidi, ktera se u nich silvestrovsky bavila hranim “hazardnich” her, (Rozumnej Scrabble a Talisman) aby mi jednohlasne taky poprali. Tatku jsem lapila az o hodinu pozdeji, ponevac se zapomel nekde u sousedu. Taky mel radost a taky nam popral vse nejlepsi do noveho roku.
Konec roku jsme pak vsichni oslavili riskatni vypravou do centra mesta, kde se shromazdili stovky podnapilych lidicek. Vsichni se bavili vypoustenim petard a delobuchu, pohazovanim konfetu a rozlivanim sampanskeho a vsim moznym co je napadlo. Ohnostroje nebrali konce a az okolo pul druhe utichly. To uz jsme byli opet v bezpeci chaloupky a posedavali okolo krbu.

Žádné komentáře: