úterý 3. května 2011

Velke baleni a cesta do Sun City

Ze by se mi dvakrat chtelo, to nemohu rict. Rano jsme se na tom shodli se Sonkou. Obe jsme si mysleli, ze bude lepsi nikam nejet.

Tak trochu jsme spolehaly na dopoledni check in u doktora. Prece jen vysoky tlak se musi hlidat. Vsechno se ale ukazalo v poradku a nedalo se na nic vymlouvat.

Nabalili jsme tasky s jidlem a oblecenim, pak tasky pro deti a okolo 12:00 si nas vyzvedl Ian, ktery byl do te doby v praci.

Ja se priznam, ze jsem nemela sajnu kam jedem. Meli jsme byt v aute 2 hodiny a tato informace mi stacila.

Ian si cestou vzpomel, ze ma na 2 hodku domluveny konferencni hovor a tak jsme zastavili u pumpy, abychom si predali rizeni. Tam jsme ale zjistili, ze jsme vsichni hladovi a tak se kratka zastavka zvrhla do pulhodinove obr prestavky.

Posilneni nezdravymi hamburgery, jsme pokracovali v ceste.

Nekde pred koncem cesty, behem Ianova telefonatu nas predjel Armin a Helen z ANT kurzu. Ian jim zvladl jim zavolat z meho telefonu a zjistili jsme, ze miri tam co my. Domluvili jsme se sejit na pivko, aniz bychom tusili, ze je uvidime skoro kazdy den.

Kdyz jsme prijeli do Sun City pochopila jsme, ze jsem se sbalila naprosto nevhodne a ze spoustu veci co mam, vubec nebudu potrebovat a naopak million veci, co nemam, mi bude chybet.

Vesli jsme do chaticky, ktera byla po certech vybydlena a nevonela uplne nejlip. Nicmene byla prostorna a na 3 dny naprosto vyhovujici.

Kluci se rozhodli vyrazit na vylet do bushe a my holky jsme jeli skontrolovat okoli a hlavne sehnat nejake vonne svicky.

Zjistili jsme, ze jsme nekolik kroku od prima bazenu, piskoviste, skluzavek a houpacek, coz se bude urcite v pritich dnech hodit.

Svicky jsme nesehnali, ale koupili jsme si dva velke magnum nanuky, ktere nam vylepsily naladu. Kamilka spokojene spinkala v kocarku, jak jsme ji natrasaly pres dlazebni kostky chodniku. Takovou svobodu v JNB nemame.

Skoukly jsme in neco, co by mohl byt zapad slunce, kdyby se to nechovavalo za zbytky sopecneho krateru. Holt nase chaticka nemela ten spravny vyhled. Ale co...

Pozdeji jsme na chatce zapalili svicky proti komarum, ktere se taky vyporadali s tim puchem.

Navic Ian zacal s grilovanim vecere a za chvili se chatickou linula prijemna vune masicka a pecenych brambor.

Nevim jak ostatnim, ale me se spalo vyborne.

Žádné komentáře: