úterý 3. května 2011

Pondeli – smutny den odjezdu

Dlasi baleni a odjezd ze Sun City.

Vsichni spolupracovali na jednicku a tak jsme byli v autech, sbaleni a ready to go home uz pred 10. Neuvertelny vykon. Nebyli bychim toho schopni kdyby Kamilka a Fifa nebyli tak hodne deti.

Fifa si po ceste do auta nasel vhodnou kaluz a pri kazde ceste tam a zpatky si do i skocil. Pri poslednim skoku docela slusne ohodil i opodal stojiciho chlapika, ktery se timu jen zasmal a brumlal si neco o tom, ce kluci jsou kluci.

Ian a ja jsem odjeli do Bukubungu zeptat se na time share a Velickovic auto se vydalo smerem domu. Domu jsem se dostali jeste pred druhou hodinou.

Ian si sel lehnout, protoze na neho neco lezlo. My ostatni jsme se postupne stridali na strazi a Sonka se postupne balila a balila a balila. Zvladla to vsechno na jednicku.

Nevim jak to dela, ale zvlada to uplne bezvadne. Ian me pozdeji varoval, ze si nemam malovat vzdusne zamky, ze ne vsechny deti jsou tak hodne jako Kamysek a Fifa. I presto, ze s nim souhlasim, ze to jsou nehodnejsi deti co znam, tak vidim kolik prace s tim ma, ale nevim jestli bych to ja zvladla.

Žádné komentáře: