středa 19. prosince 2007

Kerry De Vos

Kerry a Dave jsou nasi velmi vzdaleni znami. Uplne po pravde Ian si na Kerry moc nepamatuje ponevac pro nej pracovala jen kratce a hodne hodne davno. A ja znam Kerry jen skrz nekolik kratkych konverzaci na narozeninovych oslavach Douglesovskych devcat.
Kerry a Dave maji 9 leteho Micheala a par tydnu stare dvojcata Riyan a Mathew. Micheael mel 4 letou sestricku Teagan, ktera umrela loni pri automobilove nehode. Kerry byla na konci listopadu diagnostikovana s pokrocilou rakovinou a v soucasne dobe je po operaci a podstupuje chemoterapii. Bohuzel jeji vyhlidky nejsou nijak ruzove.
Shirley Dougles mi behem naseho pobytu ve Svate Lucii volala, ze De Vos hledaji nekoho kdo by jim pomohl starat se o domacnost a hlavne Micheala a dvojcata. Kerry je na tom moc spatne a Dave musi chodit do prace.
Tady je treba vysvetlit, ze maji dve pani na uklizeni a zdravotni sestricku, ktera se stara jen o dvojcata. Zivot v JAR je docela jiny nez v CR. Napriklad jedna z veci, kterou takova rodina potrebuje je nekdo kdo ma ridicsky prukaz a muze zajistit odvozy a prevozy, nakupy, opravy a vubec. Po povohoru jsem zjistila, ze krome dvojcat je to hlavne Michel, ktery potrebuje odvezt do skoly, ze skoly na ruzne krouzky a taky podrebuje aby se nekdo prijel kouknout na jeho zapas v tom ci onom....aby ho nekdo vzal do kina nebo treba jen mel enegrii s nim ozdobit vanocni stromecek. Nakonec jim taky varim ponevac jejich pani na uklizeni neumi nic vic nez spagety nebo vlocky s mlikem.
Asi uz je jasne, ze jsem tu praci vzala. Kdo by je v tom taky mohl nechat?
Zatim jsem si prosla jen zkusebnim tydnem. Testovala jsem jak to asi bude vypadat. Micheal je moc prima a dvojcata jsou k senzacni!!!!
Jediny kdo mi pije krev je nova pani na hlidani Paulina. Je hubata a leniva. Az se vratim tak si s ni budu muset popovidat.

Žádné komentáře: