pátek 26. listopadu 2010

Konec znaminek

Tak jsem byla v patek opet u nasi dermatolozky. Nastesti se mnou jel i Ian, presto ze si lecil kocovinu z vanocniho vecirku z predesle noci.

Pani doctor verna svemu heslu "prvni rez a potom se bav", me hned poslala si lehnout na “rezaci” stul. Nez jsem se tam ze satny dovlekla, probrala s Ianem vysledky z mych predchozich testu.

Pry vsechny znaminka co minule vyrizla byla aktivni, ale neprekrocila v zadnem aspektu miru, abychom se tim museli trapit. Ja z toho moc moudra nejsem, ale verim ji.

Tazke si tam lezim na stole a snazim se nemyslet na to, ze za par vterin mi rozriznou chodilo.

Prinesli ledove kostky a ledovali jak se dalo. Jestli to pomohlo nevim, protoze ty injekce, co prisly hned potom, bolely jako cert. Ian me capl za ruku a drzel celou dobu co me smikali skalpelem. Jeste ted mi z te vzpominky naskakuje husi kuze.

Pak jsme presli na prst u nohy a postup se opakoval. Opet to bolelo a ponevac se pani doctor pry nedarilo to sestupovat tak, aby to nekrvacelo, tak jsem tam pak lezela jeste pul hodiny s nohou ve vzduchu, nez to preslo. Skutecne nerada bych tam sla zpatky na nejake dalsi siti. Proto si davam jo majzla, abych si nic neroztrhla.

Cely den jsem pak sedela s nohou na polstari, ponevac jestli neco boli vic nez zuby, tak to je narezana noha. Fuj fuj.

Jeste dneska se asi budu drzet zpatky, ponevac delsi stani fakt boli.

Žádné komentáře: